Copy
Mooie acties komen eraan! Driespoort Shopping Deinze leeeeeeft!
Bekijk deze nieuwsbrief online
 

Canteclaer houdt van Driespoort Shopping Deinze
(en omgekeerd)

Driespoort Shopping Deinze is op korte tijd een gevestigde waarde in de Leiestreek geworden. Het kan dan ook niet anders dat Driespoort Shopping Deinze een van de grootste evenementen van Deinze - de Canteclaer Stoet - ondersteunt. Al eerder was Krieltje, de jongste telg van de Canteclaer familie, bij Driespoort Shopping Deinze te gast.

Op zondag 21 mei zijn Albert Heijn, Interieur Van Kerkhove, Molders Mode, Atita Papierwaren, Oxygen Fitness van de partij in de publicitaire stoet. Met een originele brandweerwagen gekenmerkt door Driespoort, zal erna de historische stoet geopend worden! Driespoort is een van de toegangspoorten van Deinze en zal ook de Canteclaer Stoet op zondag 21 mei plechtig openen. Samen met alle deelnemende handelaars en alle enthousiaste sympathisanten belooft het een hoogdag te worden!

 
 

Ophelia houdt van fietsen in Driespoort Shopping Deinze
(en omgekeerd)

Ophelia Vander Beken werd begin mei gekozen tot winnaar van de Driespoort Fietsactie! In samenwerking met Fietsen Godefroot konden klanten gedurende enkele maanden deelnemen aan deze actie en kans maken op een prachtige rode stadsfiets! Honderden klanten namen deel, maar Ophelia was de uitverkorene! Hoe kan het ook anders met zo’n mooie naam! Blijf met zijn allen boodschappen doen met de fiets. Iedereen van harte welkom!
 

Braderie landt Driespoort Shopping Deinze
(en omgekeerd)

Van woensdag 21 juni tot en met zaterdag 24 juni 2017 gaat in Deinze de braderie door. Tijd voor leuke koopjes, veel kletsen, een koffietje drinken en snuisteren tussen het leuke aanbod. De braderie komt er ook aan in Driespoort Shopping Deinze. Neem plaats op de parking en geniet van de vele acties. To be continued!
 

Aan alle trouwe, fijne Driespoort studenten wensen we een goede blokperiode en schitterende examens toe!

Wij bij Driespoort Shopping Deinze supporteren mee met de jeugd. Onze trouwe, fijne Driespoort studenten zijn vaste klanten en omarmen we. We zullen hun groepjes op de bankjes de komende weken misschien wat meer moeten missen, maar in ruil willen we alle studenten een hart onder de riem steken voor de examens. Bijt door, ontspan af en toe even bij Oxygen Fitness of drink iets lekkers bij Grand Café Driespoort maar blijf ervoor gaan! Succes!
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen